Anastasia Privalova

Anastasia Privalova - perfume journalist and editor

Predstavljamo vam našu novu saradnicu koja će sa vama deliti svoja iskustva i znanja iz domena parfema, umetnosti i uređenja doma.

Anastasia Privalova

Anastasija Privalova je urednica sajta Fragrantica.com, sa sedištem u Beogradu. Ona ima više od decenije iskustva u istraživanju i promovisanju sveta olfaktornih čuda.

Kroz svoj novinarski rad, strast prema parfemima i duboko poznavanje istih, Anastasija je neprestano delila s čitaocima na svom blogu "Eau de Moi".
Poslednje četiri godine, Anastasija radi kao urednica za objavljivanje u ruskim digitalnim časopisima posvećenim parfemima, poput Aromo.ru.
Anastasija je istinski zaljubljenik i ekspert u svetu parfema. Aktivno učestvuje u mnogim projektima lansiranja parfema. Njen opseg odgovornosti obuhvata kreiranje preciznih smernica za parfimere, kao i razvoj uspešnih marketinških strategija. Ona posebno ceni nekonvencionalne mirise i lokalne zanatske brendove koje otkriva tokom svojih putovanja.
Pored svoje strasti prema parfemima, Anastasija takođe gaji interesovanje za mobilnu fotografiju, modu, ulični stil, film, istoriju umetnosti i urbanizam.

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.