Priča o nama

MIRISOM VAS POZDRAVLJAMO

Neki pokloni se pamte duže, mirišu bolje i ostavljaju jači utisak.

Začetnica, pre svega filozofije življenja, a potom i samog brenda LIKE A THERAPY FRAGRANCE je Marina Ognjenović. Prepoznavši potrebu da se potpuno prepustimo svakodnevnim momentima koji nas mogu oraspoložiti i učiniti da se osećamo lepše i bolje, ona je započela svoju priču nesebično deleći ovu ideju sa svima koji žele da budu deo nje.

 

Marina Ognejnovic

Mirisi su značajan deo ove filozofije. Oni utiču na naše raspoloženje i bude emocije. Često neke uspomene povezujemo sa mirisima i kada ih osetimo, uspomene dolaze. Lepi mirisi doprinose da se osećamo bolje, lepše, srećnije, smirenije, opuštenije...

Sledeći svoje snove, Marina je krenula u potragu za nečim većim nego što je sam miris.

Najpre je zajedno sa najpriznatijim parfimerima iz Francuske posvetila vreme i ljubavi u potrazi za savršenom kombinacijom mirisa inspirisanih lakoćom življenja, pozitivnom energijom i umirujućom atmosferom. Upravo tako je nastao Like a therapy fragrance brend i njegovi bespoke (jedinstveni) parfemski štapići.

U želji da obogati asortiman proizvodima u koje je utkana ljubav, vreme i kvalitet, nastavila je da u Srbiji pronalazi saradnike i kreira statment sveće koje istovremeno upotpunjuju ambijent svojim minimalističkim dizajnom, a mirisom stvaraju prijatnu i smirijuću atmosferu.

U LIKE A THERAPY FRAGRANCE, snažno želimo da podržimo prirodno blagostanje i trudimo se da budemo ekološki osvešćeni kada kreiramo naše proizvode. Svi naši partneri su pažljivo odabrani, vodeći računa na njihovu radnu etiku i usmeravanje poslovanja ka održivoj proizvodnji. Kako bismo danas zaštitili našu planetu za buduće generacije, naša želja je da inspirišemo sve naše korisnike da nastave sa korišćenjem naše ambalaže. Gotovo svaki deo našeg proizvoda može se reciklirati, ali i koristiti u nove svrhe.

 

Kvalitet, blagostanje i održivost će uvek biti u srcu LIKE A THERAPY FRAGRANCE brenda.

 

Marina Ognjenović PR usluge smeštaja Like a therapy Beograd
PIB: 112790162, Matični br: 66356787