Uslovi Korišćenja

Osnovni podaci o firmi 

  • Pun naziv: Marina Ognjenović pr usluge smeštaja Like a therapy Beograd
  • Adresa: Vladimira Popovića 46, Beograd
  • Delatnost i šifra delatnosti: Hoteli i sličan smeštaj
  • matični broj: 66356787
  • poreski broj: 112790162
  • web adresa: www.likeatherapyfragrance.com
  • kontakt telefon: +381 63 56 23 21
  • kontakt e-mail:office@likeatherapy.com

 

Izjava o konverziji

 ‘All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site’.

 

'Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.'

 

Kontakt podaci – korisnički servis

 

Dostava robe i eventualna ograničenja

Proizvode dostavljamo na teritoriji Srbije. Svi proizvodi će biti pažljivo upakovani i dostavljeni, od strane lokalnih kurirskih službi.

Uobičajeno vreme isporuke je između 2 i 14 radnih dana - od dana porudžbine.

Isporuka na teritoriji van Srbije,  Crna Gora, Bosna i Hercegovina se vrsi prema sledecim uslovima:

 Masa paketa (kg)
Cena (RSD)
do 0.5
1950.00
preko 0.5 do 1
1950.00
preko 1 do 2
1950.00
preko 2 do 5
2025.00
preko 5 do 10
2025.00

 

Napomena: Cene su sa PDV-om. Vrednost pošiljke do 75 EUR (Crna Gora) i 150 EUR ( BiH ) je oslobođena carine. U slučaju da je iznos pošiljke veći od navedenog iznosa, iznos carine ide na teret kupca i biće iskazan prilikom plaćanja. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Ukoliko imate pitanja, uvek nas možete kontaktirati putem email office@likeatherapy.com.

 

Politika reklamacija 

Molimo Vas da proverite proizvod odmah nakon preuzimanja. Ukoliko je proizvod neispravan, oštećen ili pogrešno poslat, u najkraćem roku nas kontaktirajte kako bismo procenili stanje i rešili problem. Potvrdu o prijemu reklamacije dobićete u što kraćem roku, uz obaveštenje o broju pod kojim je Vaša reklamacija zavedena u našoj evidenciji. Mi ćemo Vam bez odlaganja, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovoriti na izjavljenu reklamaciju. Odgovor na reklamaciju mora da sadrži odluku da li prihvatamo reklamaciju, izjašnjenje o Vašem zahtevu i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije. Rok ne može da bude duži od 15 dana.

 

Zaštita privatnosti korisnika

 

„U ime “Marina Ognjenović PR usluge smeštaja Like a therapy Beograd” obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Trgovac je u obavezi da na e-commerce prodajnom mestu predoči opis načina zaštite poverljivih podataka o transakciji. Prodajno mesto može koristiti sledeću izjavu:

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

 

Povraćaj sredstava

Trgovac je u obavezi da na e-commerce prodajnom mestu predoči jasan i detaljan opis povraćaja sredstava i da u slučaju otkaza narudžbine, povraćaj naplaćenih sredstava Korisniku izvrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, odnosno isključivo na račun platne kartice storniranjem originalne transakcije. Prodajno mesto može koristiti sledeću izjavu: „U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, “Marina Ognjenović PR usluge smeštaja Like a therapy Beograd” je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

 

 Izjava o PDV-u (copy/paste izjave iz uputstva)

“Marina Ognjenović PR usluge smeštaja Like a therapy Beograd” nije u sistemu PDV-a